Kartoitamme kattosi kunnon ja määritämme tarvittavat toimenpiteet
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Tiilikaton pinnoitus Lappeenranta ja lähiseutu

Me laitamme tiilikattosi kuntoon Lappeenrannan seudulla ja lähikaupungeissa. Meiltä hoituu mm. tiilikaton pinnoitus, maalaus, pesu, sammaleenpoisto ja suoja-ainekäsittely 11 vuoden kokemuksella.

Olemme toteuttaneet lukuisia projekteja niin yksityisille henkilöille, yrityksille, taloyhtiöille kuin kaupungin kohteisiin. Pyydä meidät paikan päälle, niin kartoitamme kattosi kunnon!

Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton käyttöikä voi olla jopa 70 vuotta, jos sitä huolletaan oikein. Säännöllinen pesu ja pinnoitus pitävät katon ja tiilet hyvässä kunnossa. Me pinnoitamme kaikenlaisia tiilikattoja Lappeenrannassa ja lähikaupungeissa. Käytämme Ormaxin laadukkaita pinnoitteita, joita saavat käyttää vain valtuutetut asentajat.

Käymme kaikissa kohteissa paikan päällä, jotta voimme tarkistaa katon, tiilten ja aluskatteen kunnon ja määritellä tarvittavat toimenpiteet. Korjaamme yksittäiset rikkoutuneet tiilet, mutta ilmoitamme, jos katto kaipaa kokonaisvaltaista uusimista.

Projekti sisältää:

  • Kartoituskäynti ja toimenpiteiden valinta
  • Ympäristön suojaus
  • Katon pesu kuumavesipesurilla
  • Sammaleen Poisto
  • Suoja-ainekäsittely tai tiilikaton pinnoitus/maalaus 
  • Voimme toteuttaa myös julkisivupesut kätevästi samalla kertaa

Tiilikaton pesu

Tiilikatto pestään kuumavesipesulla, jonka yhteydessä katolle voidaan levittää sammaleenpoistoaine. Sammal imee kosteutta ja kuluttaa tiilen pintaa, joten se on hyvä poistaa mahdollisimman nopeasti. Jos rakennuksessa ei ole aluskatetta, varmistamme onko kuumavesipesu mahdollinen.

Maalaus, pinnoitus tai suojakäsittely

Pesun jälkeen tiilikatolle tehdään suojakäsittely impregnointi-aineella tai levitetään uusi pinnoite tai maali. Tiilikaton pinnoitus tai suojakäsittely ehkäisevät veden imeytymistä, lian tarttumista ja tiilten rapautumista. Käytämme Ormaxin pinnoitteita, sillä ne estävät sammaloitumista. 

Kuinka usein tiilikatto täytyy pinnoittaa?

Tiilikaton pinnoitukselle on vaikea määritellä sopivaa aikaväliä, sillä pinnoituksen tarve vaihtelee esimerkiksi sää rasituksen ja katon omatoimisen huollon tiheyden mukaan. Katon kuntoa tulisi seurata vuosittain, jotta esimerkiksi sammaleen kertymiseen tai tiilien rapautumiseen voidaan kiinnittää huomiota tarpeeksi ajoissa. Tiilikaton pinnoitus on hyvä uusia mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään, käytännössä 5-15 vuoden välein.

Miksi Maalausliike Toivonen?

Olemme erikoistuneet korkealla työskentelyyn sekä tiilikattojen pesu- ja pinnoitustöihin. Tiilikaton pinnoitukset tehdään kestävällä ja laadukkaalla Ormaxin pinnoitteella, jota käytetään myös Ormaxin tehtaalla kattojen pinnoitukseen. Olemme toimineet Lappeenrannan seudulla (myös Imatra, Kouvola ja Kotka) yli 11 vuotta. 

Työntekijämme tekevät laadukasta jälkeä ja työskentelevät joustavasti myös viikonloppuisin ja iltaisin, sääolosuhteiden mukaan. Meillä on käytössämme alan parhaat työvälineet, kuten oma nosturi. Reagoimme jokaiseen tarjouskyselyyn ripeästi, joten ota meihin yhteyttä ja pyydä meiltä tarjousta!

Hyödynnä kotitalousvähennys remontti- ja kunnossapitotöistä

Huomioi, että yksityishenkilönä sinulla on mahdollisuus saada kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä remontista kotitalousvähennystä henkilöä kohden. Kotitalousvähennys on 45 % tehdyn työn osuudesta, mikäli työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys.

Pyydä meidät kartoituskäynnille

Moni projekti pääsee helpommin alkuun, kun kutsut meidät ensin kohteeseesi kartoituskäynnille. Käydään läpi urakkatoiveesi ja ympäristön sekä kohteen tuomat erityispiirteet työtä koskien.

Varaa kartoituskäynti

Maalausliike Toivonen Oy

Kivennavankatu 10
53550 Lappeenranta

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Maalausliike Toivonen Oy

Varaa kartoituskäynti