Vuokraa nosturi Lappeenrannasta
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Nostolava-auton vuokraus tuntihinnalla

Vuokraa meiltä järeä nostolava-auto erilaisiin korkealla tapahtuviin maalaus- ja rakennustöihin Lappeenrannassa tai lähiseudulla.

Saat meiltä kuljettajan ja auton tuntihinnalla suoraan kohteeseen. Nosturi yltää jopa 37 metriin.

Nostolava-auton käyttökohteet

  • Maalaustyöt 
  • Rakennustyöt
  • Lumen ja jään pudotukset
  • Julkisivu- tai kattopesut
  • Kattotyöt
  • Muut nostotyöt

Vuokraa nosturi Lappeenrannasta

Nostolava-auto takaa turvallisen työskentelyn korkealla, jopa 37 metrissä. Me tarjoamme kattavat henkilönostopalvelut Lappeenrannassa ja lähiseuduilla yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille. Ammattikuljettaja ja kätevä tuntihinta tekevät palvelusta helpon ja kätevän. Kuljettaja ajaa nostolava-auton paikan päälle sovittuna aikana ja työt voivat alkaa.

Nosturi painaa noin 30 000 kiloa, joten varmistamme aina etukäteen, että kohteeseen on mahdollista ajaa painavalla kalustolla. Esimerkiksi pehmeälle omakotitalon pihalle autoa ei voi ajaa. Lisäksi nosturi on suuri, joten se tarvitsee tilaa ympärilleen.

Monipuoliset palvelumme

Mikäli haluat ammattilaiset hoitamaan henkilönostopalveluiden lisäksi myös maalaus- ja pesutyöt, voit kääntyä meidän puoleemme. Olemme tehneet Lappeenrannan seudulla julkisivu- ja kattomaalauksia sekä -pesuja jo yli 10 vuoden ajan. Jos etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania, ota meihin yhteyttä!

Pyydä meidät kartoituskäynnille

Moni projekti pääsee helpommin alkuun, kun kutsut meidät ensin kohteeseesi kartoituskäynnille. Käydään läpi urakkatoiveesi ja ympäristön sekä kohteen tuomat erityispiirteet työtä koskien.

Varaa kartoituskäynti

Maalausliike Toivonen Oy

Kivennavankatu 10
53550 Lappeenranta

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Maalausliike Toivonen Oy

Varaa kartoituskäynti