Aloita projekti varaamalla kartoituskäynti
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Huoneistoremontti keittiöstä kylpyhuoneeseen

Huoneistoremontti Lappeenrannassa laadukkaasti ja ammattitaidolla! Meillä on yli 10 vuoden kokemus huoneistoremonteista Lappeenrannan alueella ja lähikaupungeissa. Osaamisemme kattaa niin maalaustyöt, tapetoinnin, lattia-asennukset ja tasoitetyöt kuin kylpyhuone– ja keittiöremontitkin.

Palvelemme niin yksityisasiakkaita, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Saat kauttamme tilattua helposti myös sähkö- ja putkityöt.

Miksi huoneistoremontti kannattaa tilata meiltä?

Kokemus: Olemme tehneet huoneistoremontteja yli 10 vuotta lukuisille tyytyväisille asiakkaille. Toteutamme myös huoneistoremontteja Lappeenrannan Asuntopalvelulle kymmenittäin joka vuosi, joten meihin luotetaan osaavana tekijänä.

Laatu: Laadukas työnjälki on meille kaikki kaikessa. Jokainen kohde tarkistetaan ennen luovutusta asiakkaalle. Meillä on myös sisäinen laatukäsikirja, jonka pohjalta toimimme.

Ammattiylpeys: Meillä on ammattitaitoiset tekijät ja juuri sopivan kokoinen tiimi, jotta voimme yhdessä kantaa vastuun työmme jäljestä. Haluamme olla ylpeitä jokaisesta remontoimastamme kohteesta.

Monipuoliset palvelut: Teemme laadukasta työtä niin rakennusten sisä- kuin ulkopuolellakin. Toteutamme niin huoneistoremontit Lappeenrannassa kuin kattojen ja julkisivujen pesu- ja maalaustyötkin korkealla laadulla. Lisäksi meillä on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto esimerkiksi remonttien suunnittelu palveluihin sekä sähkö- ja putkitöihin.

Huoneistoremontin eteneminen

 • Kartoituskäynti kohteessa
 • Remontin suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa
 • Projektin aikataulutus
 • Materiaalivalinnat ja -hankinnat 
 • Huoneistoremontin toteutus

Suunnitteluvaihe

Huoneistoremontti nostaa asunnon arvoa sekä lisää asumisen iloa ja viihtyvyyttä. Käymme aluksi asiakkaan toiveet läpi paikan päällä ja selvitämme remontin toteuttamismahdollisuudet. Mikäli kyseessä on vain pintojen uudistaminen, voimme laskea tarjouksen saman tien. Jos kyseessä on suurempi muutos, joka vaatii piirustuksia, voidaan tämä toteuttaa yhteistyökumppaneidemme kautta.

Materiaalihankinnat

Asiakkaamme voi valita ja hankkia materiaalit itse, mutta me voimme hoitaa myös materiaalihankinnat asiakkaan puolesta. Kun remontti aloitetaan, tuomme tarkkaan mitoitetut ja asiakkaan valitsemat materiaalit kuten laatat ja tapetit suoraan kohteeseen ja aloitamme työt. 

Meiltä saat uudis- tai saneerauskohteeseen kokonaisuuden, joka sisältää keittiön ja kylpyhuoneen ja saunan sekä kaikki kiinteistön sisäpinnat. Toteutamme myös kaikenlaiset lattiat aina parketeista laminaatteihin.

Remontin etenemisjärjestys

 • Suojaukset
 • Purut
 • Hionta
 • Tasoitus
 • Toteutus ylhäältä alaspäin eli katot, seinät ja lattiat
 • Siivous

Remonttityöt nostavat kohteesi arvoa

Tapetoinnilla saat kotiisi täysin uuden ilmeen. Me hoidamme kaikki tapetointityöt ammattitaidolla ja nopeasti. Tämä on oikeasti helppo tapa piristää arkeasi.

Kattojen- ja sisäseinien tasoitetyöt vaativat luotettavaa ammattilaista, jotta työstä tulee onnistunut ja lopputuloksesta kestävä. Meille työn laatu ja asiakkaan tyytyväisyys ovat tärkeintä.

Keittiöremontin avulla teet keittiöstäsi entistä toimivamman ja energiatehokkaamman sekä nostat selkeästi asuntosi arvoa. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi keittiön.

Lattiaremontti ja asennus: meidän kauttamme saat varmasti korkeatasoiset, ammattilaisten tekemät lattiatyöt Lappeenrannan alueella. Olkoon tarpeesi uusi parketti-, laminaatti- tai laattalattia, osaamme varmasti auttaa sinua valinnassasi ja huoneistosi ilmeen päivittämisessä.

Pyydä tarjous huoneistoremontista Lappeenrannassa

Olemme tehneet huoneistoremontteja Lappeenrannan seudulla (myös Imatra, Kouvola ja Kotka) pitkään ja menestyksekkäästi. Tästä osoituksena on pitkä lista tyytyväisiä ja pitkäaikaisia asiakkaita. Toteutamme jokaisen huoneistoremontin tarkalla laadulla ja työskentelemme joustavasti. Meillä on käytössämme alan parhaat työvälineet ja osaajat, joten voit luottaa meihin! 

Hyödynnä kotitalousvähennys remontti- ja kunnossapitotöistä

Huomioi, että yksityishenkilönä sinulla on mahdollisuus saada kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä remontista jopa 2 400 euroa kotitalousvähennystä henkilöä kohden. Kotitalousvähennys on 45 % tehdyn työn osuudesta, mikäli työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys.

Pyydä meidät kartoituskäynnille

Moni projekti pääsee helpommin alkuun, kun kutsut meidät ensin kohteeseesi kartoituskäynnille. Käydään läpi urakkatoiveesi ja ympäristön sekä kohteen tuomat erityispiirteet työtä koskien.

Varaa kartoituskäynti

Maalausliike Toivonen Oy

Kivennavankatu 10
53550 Lappeenranta

Katso kartalla »

Copyright © 2023 Maalausliike Toivonen Oy

Varaa kartoituskäynti