Annamme katollesi uuden elämän
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Peltikaton maalaus Lappeenranta ja lähiseutu

Peltikaton maalaus Lappeenranta ja lähiseudut – Annamme katollesi uuden ilmeen ja pidentää sen elinikää. Olemme erikoistuneet peltikaton maalaukseen ja peltikaton pinnoitukseen Lappeenrannan seudulla. Toimialueeseemme kuuluvat myös Kouvola, Kotka ja Imatra.

Oli kyseessä sitten yrityksen, yksityishenkilön, taloyhtiön tai kaupungin kohde, me tulemme paikan päälle ja annamme katollesi uuden elämän!

Milloin peltikaton maalaus tai pinnoitus kannattaa tehdä?

Peltikaton maalaus kannattaa teettää noin 10 vuoden välein. Mitä aikaisemmin asiaan tarttuu, sen edullisemmaksi projektin toteuttaminen tulee. Jos katto on jo päässyt ruostumaan, pelkkä pesu ja maalaus ei enää riitä, vaan katto vaatii ruostekäsittelyn tai korjaustoimenpiteitä. Peltikaton pinnoitus kannattaa myös tehdä 10 vuoden välein maalauksen yhteydessä.

Katon pesut ja maalaukset toteutetaan vain kesäaikaan, kun on kuivaa eikä liian kuuma. Pyrimme pesemään, kuivattamaan ja maalaamaan peltikaton yhtäjaksoisesti, jotta katto ei pääse likaantumaan välissä. Seuraamme tarkasti säätiedotuksia ja joustamme työajoissa, jotta projekti saadaan kunnialla maaliin.

Ole siis yhteydessä, kun peltikaton maalaus tai peltikaton pinnoitus Lappeenrannan alueella tulee ajankohtaiseksi!

Näin peltikaton maalaus toteutetaan:

  • Ympäristön suojaus ja tavaroiden siirtäminen
  • Katon korkeapainepesu
  • Katon ruostekohtien hionnat
  • Ruosteenestomaalin levitys
  • Peltikaton maalaus
  • Jälkien siivous
  • Meiltä saat myös julkisivupesut, jotka voidaan toteuttaa samalla kertaa

Kaikki alkaa kartoituskäynnistä

Käymme kohteessa aina ensin paikan päällä kartoittamassa peltikaton kunnon. Katon pesu ja maalaus riittää, jos pellit eivät ole ruosteessa. Jos ruostetta esiintyy, hiomme kohdat ja käsittelemme koko katon tai osan katosta ruosteenestomaalilla ennen varsinaista maalausta.

Jos katolla on ruosteen aiheuttamia reikiä tai se vaatii muuten korjausta, voimme toteuttaa paikkaukset ja kevyet pellin vaihdot. Jos katto on päässyt todella huonoon kuntoon, suosittelemme uuden katon asentamista.

Meiltä myös polyurea-pinnoitteet eri kohteisiin

Peltikaton maalaus Lappeenrannan seudulla onnistuu meiltä lujalla ammattitaidolla. Maalauksen lisäksi toteutamme myös kustannustehokkaat ruiskutettavat polyurea-pinnoitteet muun muassa peltikatoille ja mineriittikatoille sekä teollisuusrakennuksiin, kattiloihin, altaisiin ja muihin vedeneristyskohteisiin. Pinnoite kestää hyvin esimerkiksi lämpötilanvaihteluita, lumikuormia ja kemikaaleja. Tutustu palveluumme täällä.

Miksi Maalausliike Toivonen?

Olemme erikoistuneet peltikaton maalaukseen ja peltikaton pinnoitukseen, joten voit luottaa työmme laatuun. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaita Lappeenrannan, Imatran, Kouvolan ja Kotkan seudulla yli 11 vuotta. Työskentelemme säntillisesti ja joustavasti seitsemänä päivänä viikossa ja myös ilta-aikaan, joten emme jätä kattoprojektiasi kesken toimistoaikojen täyttyessä.

Voit tutustua tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin. Esimerkiksi Markku Pullin maatilaan, missä maalasimme rintamamiestalon peltikaton ja paljon muita kohteita.

Meillä on käytössämme laadukkaat työvälineet, kuten oma nosturi, jolla pääsemme työskentelemään korkeammissakin kohteissa. Reagoimme tarjouspyyntöihin nopeasti ja pääsemme tarpeen tullen kartoituskäynnille nopeallakin aikataululla. Ota meihin yhteyttä, ja varaa kartoituskäynti peltikaton maalausta varten! Meiltä myös peltikaton pinnoitus Lappeenrannassa.

Hyödynnä kotitalousvähennys remontti- ja kunnossapitotöistä

Huomioi, että yksityishenkilönä sinulla on mahdollisuus saada kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä remontista kotitalousvähennystä henkilöä kohden. Kotitalousvähennys on 45 % tehdyn työn osuudesta, mikäli työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys.

Pyydä meidät kartoituskäynnille

Moni projekti pääsee helpommin alkuun, kun kutsut meidät ensin kohteeseesi kartoituskäynnille. Käydään läpi urakkatoiveesi ja ympäristön sekä kohteen tuomat erityispiirteet työtä koskien.

Varaa kartoituskäynti

Maalausliike Toivonen Oy

Kivennavankatu 10
53550 Lappeenranta

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Maalausliike Toivonen Oy

Varaa kartoituskäynti