Remontit alusta loppuun asti asiakkaan toiveiden mukaan
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Kylpyhuoneremontti Lappeenranta

Toteutamme unelmiesi saunaremontin ja kylpyhuoneremontin Lappeenrannassa laadukkaasti toiveidesi mukaan. Voimme hoitaa koko projektin aina materiaalihankinnoista loppusiivoukseen asti.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus kylpyhuoneremonteista Lappeenrannan, Imatran, Kouvolan ja esimerkiksi Kotkan alueilla, joten voit luottaa korkeaan ammattitaitoomme. Palvelemme niin yksityisasiakkaita, yrityksiä kuin taloyhtiöitä. Toteutamme myös saunaremontit huolellisesti sekä ammattitaidolla. Aloita sauna- tai kylpyhuoneremontti varaamalla kartoituskäynti!

Kylpyhuoneremontti kokonaispakettina

Toteutamme kylpyhuoneremontin tai saunaremontin Lappeenrannan alueella alusta loppuun asti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pesutilojen remontti voidaan toteuttaa myös osana laajempaa huoneistoremonttia. Hoidamme tarvittaessa kaiken aina materiaalien hankinnasta alkaen.

1. Kartoituskäynti: käymme aina kohteessa paikan päällä, jotta saamme paremman kokonaiskuvan asiakkaan toiveista, tilasta ja tarvittavista toimenpiteistä. Autamme asiakasta päättämään sopivat pintamateriaalit laatoista lauteisiin.

2. Materiaalihankinnat: voimme hoitaa myös materiaalihankinnat asiakkaan puolesta. Materiaalien oikea mitoitus on myös näin helpompaa. Otamme mitat, tilaamme ja noudamme asiakkaan valitsemat materiaalit ja tuomme ne suoraan paikan päälle.

3. Toteutus: kylpyhuoneremontti ja/ tai saunaremontti toteutetaan tarkkoja laatukriteereitä noudattaen. Meillä on VTT:n sertifikaatit työskentelymme tukena. Lisäksi hyödynnämme sisäistä laatukäsikirjaamme. Jokainen projekti tarkastetaan ennen asiakkaalle luovutusta.

Kosteusmittaus ennen kylpyhuoneremonttia?

Teemme tarvittavat kosteusmittaukset ennen kylpyhuoneremonttia. Jos kosteutta löytyy, selvitämme kannattaako alue kuivattaa vai purkaa ja valaa uudelleen. Etsimme tähän aina kustannustehokkaimman vaihtoehdon ja neuvottelemme oikeasta ratkaisusta asiakkaan kanssa. Selvitämme myös, mistä kosteus johtuu, jotta ongelma saadaan korjattua. Yleensä kyse on vanhentuneesta vesieristyksestä.

Saunaremontti samalla

Saunaremontti toteutetaan yleensä kylpyhuoneremontin tai laajemman huoneistoremontin yhteydessä. Alkukartoituksessa käymme läpi asiakkaan toiveet, saunan mitat ja remontin toteutusmahdollisuudet. Voimme uusia saunan seinä- ja lattiapinnat sekä lauteet tai toteuttaa laajemman remontin, jossa sauna saa kokonaan uuden ilmeen. Pienestäkin tilasta saadaan hyvillä ratkaisuilla tilavamman tuntuinen ja viihtyisä. 

Kylpyhuoneremontin eteneminen

Kylpyhuoneremontti etenee joutuisasti ja sujuvasti, kun rakennusalan ammattilainen on asialla. Saunaremontti Lappeenrannan alueella onnistuu Maalausliike Toivoselta saman kaavan mukaan. Suunnittelemme ja mietimme remontin läpikotaisesti asunnon tai talon omistajan kanssa.

  • Suojaus
  • Purkutyöt
  • Kosteuden mittaus
  • Hionta
  • Tasoitus
  • Vesieristys
  • Laatoitus ja saumaus
  • Siivous

Miksi sauna- tai kylpyhuoneremontti kannattaa tilata meiltä?

Pitkä kokemus: meillä on yli 10 vuotta kokemusta saunaremonteista ja kylpyhuoneremonteista Lappeenrannan, Kouvolan, Imatran ja Kotkan seuduilla. 

Laatu: remontoimme jokaisen kohteen tarkalla laadulla ja ammattiylpeydellä. Meillä on loistava ja mukava tiimi, jonka työn jälkeen on helppo luottaa.

Monipuoliset palvelut: toteutamme ammattitaidolla kattojen ja julkisivujen pesu- ja maalaustyöt, ulko- ja sisämaalaukset, elementtisaumaukset sekä kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja laajemmat huoneistoremontit. Lisäksi meillä on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto esimerkiksi sähkö- ja putkitöihin.

Kylpyhuoneremontti Lappeenrannan alueella – Ota yhteyttä

Olemme toteuttaneet lukuisia sauna- ja kylpyhuoneremontteja Lappeenrannan, Imatran, Kouvolan ja Kotkan alueilla jo yli 10 vuotta. Tyytyväisiä asiakkaita on kertynyt laaja joukko niin yksityishenkilöistä, yrityksistä kuin taloyhtiöistä. Meillä on käytössämme alan parhaat osaajat ja työvälineet, joten voit luottaa meihin, kun suunnitelmissasi on kylpyhuoneremontti Lappeenrannan alueella! 

Hyödynnä kotitalousvähennys remontti- ja kunnossapitotöistä

Huomioi, että yksityishenkilönä sinulla on mahdollisuus saada kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä remontista kotitalousvähennystä henkilöä kohden. Kotitalousvähennys on 45 % tehdyn työn osuudesta, mikäli työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys.

Pyydä meidät kartoituskäynnille

Moni projekti pääsee helpommin alkuun, kun kutsut meidät ensin kohteeseesi kartoituskäynnille. Käydään läpi urakkatoiveesi ja ympäristön sekä kohteen tuomat erityispiirteet työtä koskien.

Varaa kartoituskäynti

Maalausliike Toivonen Oy

Kivennavankatu 10
53550 Lappeenranta

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Maalausliike Toivonen Oy

Varaa kartoituskäynti